II Научно-практическа конференция „Профилактика, диагностика и терапия в млада и зряла възраст – приоритети на съвременното здравеопазване”

По инициатива на Фондация  „Академия Кардиология”  и Арбилис ООД, съвместно с Фондация „Логартис”, в периода 15 – 19 май 2019 г., Интер Експо Център, гр. София, ще се проведе Втора научно-практическа конференция „Профилактика, диагностика и терапия в млада и зряла възраст – приоритети на съвременното здравеопазване”.

Тази година конференцията ще се проведе успоредно с изложенията Булмедика и Булдентал – най-дългогодишната изложба в областта на медицината и едно от най-значимите събития за медицинския и денталния сектор в България и региона.

В дните на изложението 15 – 17 май 2019 г. ще се обсъждат профилактични стратегии – здравословен начин на живот, здравословно хранене, консумация на храни и напитки, двигателна активност, хранителни добавки и биопродукти, както и принципи на модерна високо-технологична терапия. Всички медицински специалисти, които са регистрирани за участие в конференцията могат да посетят изложението и да присъстват на научната програма със свободен достъп.

В периода 17 – 19 май 2019 г., достъпът до същинската научна програма на конференцията е ограничен само за медицински специалисти.

Целта на конференцията е да се обсъждат профилактичните, диагностичните и лечебните подходи при хората в млада възраст – от 15 до 44 г. и в зряла възраст от 45 до 59 г. Първото издание предизвика огромен интерес у лекарите. Високата оценка, която поставиха участниците в този научен форум, доказа необходимостта и полезността от неговото периодично провеждане с цел по-обстойно да бъдат обсъж­дани всички аспекти на здравеопазването при млади и зрели хора.

ПОКАНА

НАУЧЕН КОМИТЕТ

Председател: член-кор. проф Мила Власковска
Членове: проф. Анна Кънева-Ненчева, проф. Борислав Георгиев, проф. Боряна Делийска, проф. Георги Момеков, проф. Елина Трендафилова, проф. Иван Литвиненко, проф. Нина Гочева, проф. Сабина Захариева.

ОРГАНИЗАЦИОНЕН КОМИТЕТ

Иван Батаклиев и Георги Владимиров